Önkéntes felhívás

önkéntes fejléc

Vegyél részt a Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete (KÖME) és a KON-TIKI Interpretive consultation, training and evaluation 2014 május 26-30-a között, első alkalommal szervezett, a hazai kulturális és természeti örökség bemutatásáról szóló képzésének lebonyolításában, és közben bővítsd szakmai tapasztalataidat a témában. A program célja, hogy az örökséginterpretáció különböző eszközeivel és módszereivel megismertessük a szakmai és érdeklődő közönséget, valamint hogy összehozzuk az örökséginterpretáció szerteágazó területein dolgozó szakembereket.
Olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a program megvalósulását, egyes alkalmakon részt is vennének és megfelelő angoltudással rendelkeznek ahhoz, hogy követni tudják az angol nyelvű képzést.

Ellátandó feladatok:

– érkezők fogadása és tájékoztatása
– képzésen való segítségnyújtás (fénymásolás, kávé és teakészítés)
– Fotózás és/vagy videozás: kurzus és a kirándulás dokumentálása

Jelentkezés:

Ha a fenti lehetőségek felkeltették az érdeklődésedet és úgy érzed, hozzá tudnál járulni az esemény sikeréhez, jelentkezz! Nincs más dolgod, mint 2014. május 23-ig írni Imre Antoniának az antonia@heritagemanager.hu címre.

Hozzászólások lezárva.